Dette viruset er ikke noe problem for ID; ID the Future.
Intervju med Cornelius Hunter, av Ray Bohlin. Hentet herfra.


Artikkel fra Science: Et virus som trengrte 4 mutasjoner for å invadere E-coli bakterie invaderte den. Det trengte et sted på bakteren å knytte seg til, og ble satt i stand til å invadere bakterien. Bakterie-phagen kalles lambda, og den benyttet en ny angrepsmåte, slik at bakterien ikke kunne benytte sitt vanlige forsvarsmetode. Dermed kunn viruset finne nye veier inn i bakterien. Proteiner samarbeider med andre proteiner i molekylære maskiner. De må være i stand til å knytte seg sammen, til en viss grad.

Bilde 1. Bakterie

Eksperimentet det vises til, er et kunstig eksperiment, ikke slik det kunne ha foregått i virkeligheten! Eksperimentet er menget viselig lagt opp. Det var ikke nok med 2-3 mutasjoner. Minimum funksjonalitet krevde 4 mutasjoner. Forskerne var i stand til å legge opp eksperimentet i et meget kunstig miljø, i tillegg var det et lykketreff: To mutasjoner var meget like hverandre, og forsterket hverandre. 3 av de 4 mutasjonene hjalp til med den gamle funkasjonen, noe som trengtes. Den 4.mutasjonen hjalp til å finne en ny inngang i bakterien.


Dette er fremhevet av bl.a. BioLogos, som et 'vidunderlig eks. på Naturlig seleksjons effketivitet'. Denne tolkningen var et eks. på at evolusjonister drives av ikke-vitenskapelige faktorer. De hevder i praksis i at ET er sann, til tross for hva vitenskapen sier. Det kan tyde på at de har en annen agenda, ikke søk etter hva som er tilfelle, som ledesnor.


Immunsystemet ble benyttet som forsvar for ET, men de har ikke noe svar på hvordan immunsystemet er oppstått som følge av naturlig seleksjon. Vårt immunsystem er satt opp til å reagere lynraskt, svaret ligger implisitt der. Evolusjon trenger veldig langt tid. Det kan være forvirrende for folk som ikke kjenner immunsystemet, at det benyttes som eks. på evolusjon.

Det å benytte et intelligent tilrettelagt forsøk i et kunstig miljø, som argument for ikke-styrt utvikling i naturen, blir selvmotsigende.

Bilde 2. Eks. på hvordan immunsystemet virker

Notert fra lydfilen av Asbjørn E. Lund